La Concòrdia visita dimecres el CN Caldes amb la primera oportunitat d’assegurar-se la segona fase per l’ascens

0
46

El CD La Concòrdia visitarà demà dimecres la pista del CN Caldes, a les 19.30 h, en un partit posposat de la jornada 12. Les llagostenques tenen la primera oportunitat d’assegurar-se passar a la segona fase per l’ascens de la Segona Divisió espanyola, si guanyen el compromís a terres calderines perquè s’assegurarien acabar entre les quatre primeres classificades. En cas d’empat o derrota, les opcions matemàtiques quedarien ajornades fins al cap de setmana.

Al partit de la primera volta, la Concòrdia va perdre a casa per a 1 a 2, sent l’únic partit que les de Javier Ruiz han perdut aquesta temporada. La Concòrdia colidera al segon lloc el grup 2A amb 27 punts, mentre que el CN Caldes és quart amb 21 punts. Les quatre primeres classificades.

Dissabte, la Concòrdia disputarà un segon partit aquesta setmana contra el colíder del grup 2A, l’Eixample. Si les llagostenques han aconseguit sumar un mínim d’un punt contra el CN Caldes, la Concòrdia podria assegurar-se el primer lloc del grup 2A en cas de guanyar a la pista de l’Eixample.

Publicitat