Sonia Bocanegra guanya el Campionat de Catalunya màster d’atletisme de clubs

0
61
Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

Sonia Bocanegra va guanyar el cap de setmana el Campionat de Catalunya màster d’atletisme de clubs amb el Barcelona Atletisme. La llagostenca va participar dissabte en la prova del relleu del 4×200 metres llisos i va contribuir a la victòria de l’equip barceloní al català, que va tenir lloc al Palau Sant Jordi.

Bocanegra va ser la primera atleta del relleu, que va possibilitar guanyar uns metres respecte a les rivals. “Em va donar confiança a mesura que passava la cursa anar guanyant posicions, i va poder donar el relleu al primer lloc. Després, la resta de companyes van mantenir el primer lloc”, recorda l’atleta llagostenca, que es mostra satisfeta de la victòria amb el seu club.

El Barcelona Atletisme va quedar al primer lloc femení amb 41 punts, nou punts més que el segon club classificat, el Pratenc.

Sonia Bocanegra tornarà a competir el cap de setmana amb el Campionat de Catalunya màster individual. La llagostenca lluitarà per les medalles diumenge en la prova dels 60 metres llisos.

Publicitat