Xerrada de l’alcalde amb alumnat de l’Escola Joan Maragall

0
118

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una xerrada virtual amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Joan Maragall. Aquesta activitat substitueix a les visites a l’Ajuntament, que han quedat suspeses temporalment per la pandèmia de la Covid-19.

Durant la trobada, els estudiants han fet diferents preguntes a l’alcalde. Algunes de les qüestions plantejades han estat sobre plantar més arbres als parcs, la creació de més zones verdes, la situació de pandèmia, la contaminació, els carrils-bici, els llums de Nadal, la creació d’alguna residència de gent gran, la neteja dels carrers, el reciclatge, els casals d’estiu i els partits polítics. Altres temes han estat relacionats amb la tasca d’un alcalde i dels regidors.

Publicitat