S’ajorna el partit del CD La Concordia contra l’Aliança Mataró

0
69

El duel del CD La Concordia contra l’Aliança Mataró s’ha ajornat per segona vegada. Estava previst disputar-lo diumenge a la nostra localitat, però novament s’ha posposat perquè l’equip maresmenc va sortir ahir dijous d’un confinament i ha demanat el seu ajornament.

D’aquesta manera, l’equip de la nostra localitat, que és líder amb 27 punts, descansarà el cap de setmana i es prepararà per a una setmana pròxima clau amb dos compromisos exigents i vitals per assegurar el primer lloc del grup 2A de la Segona Divisió espanyola. L’equip dirigit per Javier Ruiz jugarà dimecres un partit ajornat a la pista del CN Caldes, que és quart amb 21 punts, i dissabte, 27 de febrer, contra l’Eixample, que és segon amb 24 punts i té un partit més que les llagostenques. Al quart lloc hi ha el Castelldefels, amb 23 punts i dos partits més que l’equip de la nostra localitat.

Publicitat