Cap positiu en els tests d’antígens posteriors a les eleccions del 14F

0
61

Les 55 persones que van fer-se tests d’antígens de detecció de la Covid-19 a la Llagosta després de les eleccions al Parlament de Catalunya han donat negatiu. L’Ajuntament ha pagat aquesta campanya adreçada a totes les persones que van formar part diumenge de les meses electorals i a totes les que van treballar durant la jornada en els col·legis electorals. Les proves es van fer dimarts i dimecres al Centre Cultural. En principi, podien fer-se-les 79 persones, però finalment van ser 55 les que van passar pel Centre Cultural. L’Ajuntament ha pagat 2.329,25 euros per aquestes proves.

Durant la jornada electoral, a cada col·legi, hi va haver un empleat municipal responsable de seguretat Covid per ajudar a tots els membres de les meses electorals i també a totes les persones que van a anar a votar. A més, es va destinar una altra persona per fer tasques de coordinació dels responsables Covid de cada col·legi.

També, hi va haver personal de neteja per desinfectar de forma periòdica els col·legis electorals i agents de la Policia Local o dels Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat. Protecció Civil també hi va col·laborar. Tots els membres de la mesa van disposar d’equips de protecció individual (mascaretes, gel, pantalles, bates,…).

Publicitat