El CD La Concordia guanya i és més líder

0
70

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va guanyar ahir per 0 a 8 a la pista del cuer, l’Atlético Mercadal, i ha reforçat la primera posició després que els seus principals rivals punxessin. Les de Javier Ruiz no van tenir cap problema per sumar la vuitena victòria de la temporada davant d’un rival que tanca la classificació amb zero punts. A Menorca, Naiara, Leyre i Buti van fer dos gols cadascuna. La golejada la van completar Mercè i Sonia.

Els altres dos resultats de la jornada van ser favorables als interessos llagostencs. El partit entre l’Eixample i el CN Caldes va acabar en empat, mentre que el Castelldefels va caure a casa contra la Penya Esplugues. La Concordia és el líder amb 27 punts, tres més que l’Eixample i sis més que el CN Caldes.

El proper cap de setmana, les llagostenques tenen jornada de descans, però tenien previst jugar diumenge contra el Futsal Aliança de Mataró el partit ajornat al seu dia per contagis de Covid-19. Hores d’ara no és segur que el partit es pugui disputar perquè a les files del Maresme hi ha algun contagi. El cap de setmana, les de Mataró ja no van poder jugar el seu partit a la pista del Ripollet.

Publicitat