Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

Gairebé 10.000 persones de la Llagosta podran votar diumenge a les eleccions al Parlament

Un total de 9.660 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran diumenge. La campanya electoral, que ha estat molt atípica per la pandèmia de la Covid-19, finalitza aquesta nit. A la nostra localitat, no s’ha celebrat cap acte presencial i als carrers no hi ha tanta propaganda com en comicis anteriors.

Diumenge, per tal de garantir les màximes mesures de seguretat per evitar contagis, a la Llagosta, els quatre col·legis electorals seran el Complex Esportiu Municipal El Turó, el Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, el Col·legi Joan Maragall i el Poliesportiu Antonio García Robledo. Els electors de les seccions primera i segona, que normalment votaven a l’Escola Sagrada Família, ho faran al CEM El Turó. Les seccions tercera i quarta (anteriorment a l’Escola Les Planes) i la vuitena (abans a l’Escola Joan Maragall) votaran al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al Centre Cultural, seguiran votant els residents a les seccions cinquena i novena, mentre que al Joan Maragall, en aquesta ocasió, només votaran els electors de les seccions sisena i setena.

Els col·legis electorals obriran les portes, una vegada constituïdes les divuit meses, a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre. A cada col·legi, hi haurà un empleat municipal responsable de seguretat Covid per ajudar a tots els membres de les meses electorals i també a totes les persones que vagin a votar. A més, s’ha destinat una altra persona per fer tasques de coordinació dels responsables Covid de cada col·legi. També, hi haurà personal de neteja per desinfectar de forma periòdica els col·legis electorals i agents de la Policia Local o dels Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat.

A la Llagosta, ja han votat per correu 356 persones.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir al web de La Llagosta informa, al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament de la Llagosta.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Llagosta ha comunicat avui que donarà la possibilitat de fer-se test d’antígens de detecció de la Covid-19 la setmana que ve a totes les persones que formin part diumenge de les meses electorals i a totes les que treballin durant la jornada en els col·legis electorals. Les proves es faran al Centre Cultural el dia 16 de febrer de les 9 a les 12 hores i el 17 de febrer de les 13 a les 17 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies