Dimecres, 08 maig 2024
14.4 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet reobre les visites als pacients ingressats que no estan afectats per la Covid-19

L’Hospital de Mollet ha reobert les visites als pacients ingressats no Covid-19 per la davallada de les xifres epidemiològiques al territori. Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot ha disminuït a més de la meitat, passant de 637 a 272 punts, i la taxa de contagi ha baixat d’1,43 a 0,71.

“L’Hospital de Mollet ha constatat la davallada de les xifres epidemiològiques del territori en els ingressos per Covid-19 del centre sanitari”, diu l’Hospital de Mollet en un comunicat. Actualment, hi ha 24 persones ingressades amb Covid-19, un 30% menys que la setmana anterior i situades en una única unitat d’hospitalització. Gràcies a aquesta millora, el centre sanitari ha reobert les visites a les Unitats no Covid de l’àrea d’hospitalització en franges horàries específiques. La resta de l’activitat de l’hospital es desenvolupa amb normalitat.

En total s’han donat 32 altes, amb un total de 1061, i hi ha hagut 3 defuncions.

Campanya de vacunació

Tots els usuaris i professionals de les residències de la Fundació Sanitària Mollet ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, així com tots els professionals de primera línia de l’Hospital de Mollet i de l’Hospital Sociosanitari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies