Álex Pacheco fa el salt a l’absolut del Barberà Rookies de futbol americà

0
98
Álex Pacheco.


Álex Pacheco, de 18 anys, ja ha fet el salt per competir a l’equip absolut del Barberà Rookies, de futbol americà. El conjunt de Barberà del Vallès milita a la conferència Est de la Sèrie B, que és la segona màxima categoria estatal i té com objectiu pujar a la Sèrie A.

El llagostenc aquesta temporada és un membre més del primer equip, tot i que el curs passat ja va fer debutar a la Sèrie B amb l’equip del Vallès Occidental. “La temporada passada va estar molt bé fent el salt al primer equip, vam poder recuperar algunes posicions a la lliga, però va arribar el confinament i es va aturar tot”, recorda Álex Pacheco, que enguany hauria de complir la seva última temporada com a júnior: “m’agradaria jugar el meu últim any a júnior, però com que s’han creat bombolles per plantilles, estic al primer equip i no puc estar a dues categories diferents”.

La temporada està sent atípica per l’afectació del coronavirus. Fins ara, tan sols n’ha jugat un partit, que va ser amb derrota contra Pioners, per 16 a 34, i el segon partit es va ajornar contra els Sharks, que es preveu disputar a principis del març. La pròxima jornada serà aquest dissabte, que precisament es jugarà també contra el Sharks. “És una situació estranya tot plegat perquè juguem com sempre, tot i que hi ha les mesures de seguretat abans d’entrar al camp, i per exemple, quan ens trèiem el casc, ens posem la mascareta”, assenyala Pacheco, que juga en la posició de quarterback.

El llagostenc confia lluitar per l’ascens a la màxima categoria i competir a la Sèrie A amb el Barberà Rookies. “Crec que amb la filosofia que hi ha al club, es poden fer coses molt bones”, diu Pacheco, que admet que també li agradaria en un futur immediat disputar alguna lliga continental de futbol americà.

Publicitat