La Lliga Nacional de futbol sala, amb el FSU Llagostense, es preveu reprendre el 20 i 21 de febrer

0
66

La Federació Catalana de Futbol Sala preveu reprendre el 20 i 21 de febrer la Lliga Nacional, que competeix el FS Unión Llagostense. L’ens federatiu ho ha comunicat després de conèixer les noves directrius del Procicat, que preveu la tornada competitiva d’aquelles competicions que donen accés a campionats internacionals, com és el cas de la Lliga Nacional.

El FS Unión Llagostense fa quatre mesos que està sense competir i dos, sense entrenar. La data de la represa esportiva no ha agradat a la directiva del club llagostenc, que considera poc temps reprendre la lliga la pròxima setmana i ja ho ha comunicat a la federació. “Creiem que dues setmanes és molt poc per tornar a competir després d’estar temps inactius. Pot haver-hi lesions de jugadors, a banda de l’actual situació sanitària que estem vivint”, admet el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda, que admet que l’equip reprèn avui dimarts els entrenaments al CEM El Turó.

Segons informa el club llagostenc, la Lliga Catalana es reprendrà on es va quedar, a la tercera jornada. Precisament, en aquesta jornada l’equip llagostenc té jornada de descans i el seu primer compromís seria el cap de setmana del 27 i 28 de febrer a casa contra el CFSC Autocorb.

El FS Unión Llagostense milita al grup B de la Lliga Nacional i després de dues jornades suma un punt, que va aconseguir a la segona jornada amb l’empat contra el Sansur (4-4). A la primera jornada va perdre contra la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (1-3).

Publicitat