Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Repartiment de punts entre la Concordia i el Castelldefels (2-2)

El Club Deportivo La Concordia ha empatat (2-2) aquesta tarda contra el Castelldefels en partit disputat al Poliesportiu Antonio García Robledo. Les llagostenques no s’han trobat còmodes a la pista davant d’un rival que les ha pressionat molt i que ha estat capaç de treure un punt després de marxar al descans amb un marcador en contra de 2 a 0.

Els primers minuts han estat de domini visitant. Mónica ha hagut d’intervenir en tres ocasions per evitar el gol del Castelldefels. Al minut 6, les visitants han enviat un xut al pal. Poc després, els àrbitres no han assenyalat un clar penal sobre Villa.

Mica en mica, la Concordia s’ha apropat a la porteria del Castelldefels. Al minut 11, Sandra ha marcat l’1 a 0 després de rebre una assistència de Paula. Les de Javier Ruiz han disposat de més ocasions fins que, al minut 17, Villa ha fet el 2 a 0 en una jugada de contracop que havia iniciat Naiara. Abans del descans, Paula i Naiara s’han trobat amb bones intervencions de la portera del Castelldefels. A falta de deu segons, Mónica ha evitat el 2 a 1.

Al començament de la segona part, el Castelldefels ha retallat les diferències i això li ha donat molta moral per seguir amb la pressió alta. La Concordia ha tingut alguna ocasió, però sense encert en la rematada final. A falta de tres minuts per al final, el Castelldefels ha fet l’empat. El proper cap de setmana, les llagostenques aniran a la pista del cuer, l’Atlético Mercadal.

Publicitat

Publicitat