Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

La Concòrdia rebrà demà dissabte el quart classificat, el Castelldefels

El CD La Concòrdia rebrà demà dissabte el Castelldefels amb l’objectiu de seguir en el primer lloc i distanciar-se d’un rival directe. L’equip llagostenc ocupa el primer lloc amb 23 punts, seguit de l’Eixample amb 22, el CN Caldes amb 20, i el Castelldefels amb 19.

Al partit de la primera volta, les llagostenques van imposar-se a la pista de l’equip del Baix Llobregat per la mínima (1-2). Les de Castelldefels són la pitjor quarta defensa amb 35 gols encaixats, però són el segon equip que més gols marca (49). Això sí, tenen un partit més disputat que les llagostenques.

El partit es disputarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies