La Policia Local de la Llagosta imparteix classes de seguretat viària

0
295

Alumnes de l’Escola Les Planes participaran aquesta setmana en una nova edició del Curs d’Educació Viària que imparteix la Policia Local de la Llagosta. Les classes aniran a càrrec de l’agent Jaume Colom i van adreçades a estudiants de primer i segon de Primària.

Durant les ses­sions es tractarà sobre la valoració de la seguretat, la vulnerabilitat i el risc; atenció, interacció i adaptació a l’entorn i sobre conductes de risc. L’objectiu és que el participant identifiqui en els seus desplaçaments pel carrer els espais més o menys segurs i que interioritzi les conductes més adequades per a cada situació.

De moment, aquest curs, només l’Escola Les Planes s’ha adreçat a l’Ajuntament per rebre aquestes classes.

Publicitat