Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Concòrdia defensarà lideratge dissabte contra l’AECS de l’Hospitalet

El CD La Concòrdia torna a competir després de superar un confinament per la Covid-19. L’equip de la nostra localitat ha entrenat tota aquesta setmana i demà dissabte rebrà la visita de l’AECS L’Hospitalet, que ocupa l’antepenúltim lloc amb onze punts.

L’equip entrenat per Javier Ruiz defensarà el lideratge del grup 2A amb 20 punts. Les llagostenques tenen un marge d’un punt d’avantatge amb el segon, l’Eixample, i tres amb el tercer, el CN Caldes. L’últim partit de les de la nostra localitat va tenir lloc el 9 de gener en la victòria contra la Penya Esplugues B per 2 a 4. A la primera volta, la Concòrdia va empatar a dos gols contra l’AECS L’Hospitalet.

El partit es disputarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat