Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

El ple ordinari de gener se celebrarà aquesta tarda

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui a partir de les 19.30 hores i de forma telemàtica el ple ordinari del mes de gener. Durant la sessió, està previst aprovar les bases que regularan la segona edició dels pressupostos participatius.

Un altre dels punts de l’ordre del dia és la ratificació del decret d’Alcaldia d’aprovació del compte d’explotació del servei de subministrament d’aigua potable de l’exercici de 2019 amb un saldo a favor de l’Ajuntament de la Llagosta de 78.446,95 euros.

Abans de l’habitual torn de precs i preguntes, es debatrà una moció presentada pel grup municipal de Ciutadans per actualitzar el cens municipal d’animals de companyia.

La sessió podrà ser seguida per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/Pqc5nP3qrf4

Publicitat

Publicitat

Més notícies