L’Hospital de Mollet té 38 persones ingressades per coronavirus, vuit menys que fa una setmana

0
109

L’Hospital de Mollet té 38 persones ingressades per la Covid-19, que suposa registrar vuit persones menys que fa una setmana. Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, la situació epidemiològica al llarg d’aquesta setmana ha millorat lleugerament. El risc de rebrot ha disminuït fins a 371 punts i la taxa de contagi baixa per sota d’1 després d’unes quantes setmanes i se situa al 0,84.

Aquesta tendència s’ha vist reflectida a l’Hospital de Mollet amb vuit persones menys ingressades que fa una setmana. Això fa que la situació sigui estable i amb xifres lleugerament inferiors. L’activitat del centre es desenvolupa amb total normalitat i en la darrera setmana s’han donat 22 altes, amb un total de 990 acumulades, i hi ha hagut quatre defuncions.

Malgrat això, des del Departament de Salut s’ha mostrat preocupació per l’evolució de la situació epidemiològica durant les pròximes quatre setmanes a causa del possible impacte de la soca britànica. Per aquest motiu, des del centre sanitari es demana màxima precaució els dies vinents i un seguiment rigorós de les mesures de prevenció.

Segona dosi a la residència Santa Rosa de Mollet

Dimarts es va administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19 a professionals i persones usuàries de la residència Santa Rosa de la Fundació Sanitària Mollet, situada a Mollet del Vallès. En total es van vacunar 56 persones usuàries i 34 professionals al llarg de tot el matí.

Publicitat