Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

S’ajorna el partit de la Concòrdia contra el CN Caldes

El partit del CD La Concòrdia a la pista del CN Caldes s’ha ajornat. L’equip calderí va demanar el seu ajornament, que finalment ha estat acceptat per la Real Federación Española de Futbol. El Caldes estava confinat, tanmateix com l’equip llagostenc, des de la setmana passada. La Concòrdia ocupa el primer lloc, del grup 2A de la Segona Divisió espanyola, amb 20 punts i el CN Caldes, el tercer amb 17.

La Concòrdia acaba just avui dijous el seu confinament per un positiu de la Covid-19 i a partir de demà divendres ja podrà tornar als entrenaments per preparar el pròxim partit, que es preveu el 30 de gener a casa contra l’AECS L’Hospitalet. L’últim partit de les llagostenques va ser el 9 de gener a la pista de la Penya Esplugues B, imposant-se per 2 a 4.

Publicitat

Publicitat