Marina Millán aspira a l’ascens a la Divisió d’Honor amb el Sant Quirze

0
107

Marina Millán competeix a un gran nivell amb l’Handbol Sant Quirze de la Divisió d’Honor de Plata, que és la segona màxima categoria estatal. La llagostenca compleix la segona temporada a l’equip del Vallès Occidental amb l’objectiu de lluitar pel títol de lliga i l’ascens a la màxima categoria espanyola.

El conjunt vallesà és un dels rivals a batre per fer l’ascens i Millán s’ha guanyat un lloc sota els pals, defensant la porteria. “L’objectiu de l’equip és entrar en les fases d’ascens, sigui com a campiones de grup o al segon lloc de la lliga regular”, admet la llagostenca, que recorda com la temporada passada es va acabar el curs sobtadament: “vam tenir una mala ratxa de partits, que ens va fer baixar posicions. Poc després, quan tornaven les bones sensacions, ens van confinar i ja no vam tornar a competir. Va ser complicat”. El Sant Quirze ocupa el primer lloc, del grup C de la Divisió d’Honor de Plata, amb 22 punts, amb un marge d’un punt amb el segon, el Joventut Handbol Mataró. L’equip vallesà té un balanç de deu victòries, dos empats i una derrota.

Aquesta temporada Marina Millán confia que es pugui completar la temporada i lluitar per l’ascens. “L’any passat ens vam quedar a les portes i aquest curs anem pel bon camí. Som un equip jove, amb una mitjana d’edat de 22 anys. A més, veiem que els infants de la base no poden entrenar i nosaltres ens sentim unes privilegiades. Sincerament, cada setmana espero el partit de la jornada amb moltes ganes”, diu la llagostenca, que aquest curs s’ha hagut de confinar fins a tres vegades.

L’esportista de la nostra localitat compagina la faceta de portera amb la d’àrbitre i aquesta temporada podria estrenar-se xiulant algun partit de la Lliga Nacional Catalana, que just fa unes setmanes s’ha reprès la competició.

Publicitat