Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

Durant la campanya de promoció del comerç local es van fer servir 3.174 vals de descompte

La campanya de promoció del comerç local que va posar en marxa l’Ajuntament de la Llagosta durant el Nadal s’ha saldat amb 3.174 vals de descompte utilitzats per la ciutadania, un 52% dels que es van repartir. Els comerciants ja els han lliurat al Consistori, que en els propers dies els pagarà els 31.740 euros a que equivalen els vals.

Com que cada val s’havia de fer servir per a una compra mínima de 20 euros, gràcies a aquesta campanya s’han mobilitzat als comerços de la nostra localitat 63.480 euros com a mínim. Finalment, la ciutadania de la Llagosta va comprar a 93 establiments amb els vals de descompte de 10 euros cadascun que l’Ajuntament va lliurar gratuïtament a totes les famílies.

Els vals es van poder utilitzar fins al 5 de gener als establiments que es van sumar a la campanya Aquest Nadal, tot ho tens aquí, impulsada per l’Ajuntament per ajudar els comerços que han hagut de tancar en algun moment les seves portes a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Llagosta, Isabel Rodríguez, ha dit que “en general, tant el comerç com la ciutadania han acollit bé la campanya”. “El balanç és positiu pels 93 comerços participants i perquè ha contribuït a animar les compres a la Llagosta en uns moments complicats”, ha indicat Rodríguez.

L’Ajuntament es reunirà amb els representants dels comerços per fer balanç de la campanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies