Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Xerrada virtual de l’alcalde amb alumnes de l’Escola Gilpe

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una xerrada virtual amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Gilpe. Sierra ha respost les preguntes que li han plantejat els estudiants durant aproximadament una hora.

Cada curs, les classes de quart de Primària de les escoles de la Llagosta fan una visita a l’Ajuntament per conèixer alguns departaments municipals i per entrevistar l’alcalde. A causa de la pandèmia de la Covid-19, aquestes trobades han estat suspeses temporalment i substituïdes per les xerrades virtuals amb l’alcalde.

Aquest matí, l’alumnat de l’Escola Gilpe li ha preguntat a Óscar Sierra sobre la pandèmia de la Covid-19 i, especialment, sobre les vacunes. També ha demanat alguna nova pista poliesportiva. L’alcalde ha explicat que ara mateix no hi ha espai per habilitar un equipament d’aquest tipus i s’haurà d’esperar a la urbanització alguna zona.

Algunes de les preguntes han estat sobre l’àmbit personal de Sierra i també sobre què cal fer per ser alcalde. Aquesta classe de l’Escola Gilpe s’ha mostrat molt interessada a poder dur a terme una campanya de conscienciació sobre el civisme a la nostra localitat. Els alumnes també han demanat millores als parcs i places de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat