Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té 46 persones ingressades amb Covid-19

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, en el territori del Baix Vallès, al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat lleugerament fins als 519 punts i la taxa de contagi es manté per sobre d’1 (1,11).

Per la seva part, a l’Hospital de Mollet s’ha reflectit aquesta tendència en les xifres i augmenta a 46 el nombre de persones ingressades amb Covid-19. La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet es desenvolupa amb total normalitat. La darrera setmana s’han donat 27 altes amb un total de 968 i hi ha hagut una defunció.

Les campanyes de vacunació a la Fundació Sanitària Mollet ja estan en marxa. Ja s’ha administrat la vacuna a professionals i persones usuàries de les residències per a persones grans de Santa Rosa de Mollet i de Pedra Serrada de Parets del Vallès i ahir es va subministrar a la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual de La Vinyota.

Paral·lelament s’està vacunant també als professionals de l’Hospital de Mollet i de l’Hospital Sociosanitari, que estan donant una resposta molt positiva. 

Publicitat

Publicitat