Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El CEM El Turó amplia els espais d’activitats dirigides a l’aire lliure


El CEM El Turó ha ampliat les zones marcades per desenvolupar activitats a l’aire lliure per la pròrroga de les restriccions fins al 24 de gener. En aquest sentit, el complex esportiu segueix oferint la piscina coberta amb aforament limitat i en l’espai a l’aire lliure activitats dirigides i d’entrenament funcional de fitness.

D’entre els nous espais habilitats a l’exterior, hi ha dues zones exclusives per a la pràctica de les activitats dirigides; una zona de bike fitness i s’ha creat una activitat d’exercicis funcionals dins i fora de l’aigua, anomenat aquacircuit. “S’habilitaran 5 zones de treball diferents perquè cada dia pugueu fer una zona de treball diferent”, explica el CEM El Turó en un comunicat sobre l’aquacircuit.

A més, des del passat 4 de gener s’han substituït les coreografies de Body Pump i Body Combat per Dumbells i Fight Team, respectivament. La dinàmica i tipologia de treball és la mateixa, incorporant més varietat d’exercicis i una intensitat  més elevada.

Publicitat

Publicitat