Augmenta el nombre de persones ingressades amb Covid-19 a l’Hospital de Mollet

0
319

L’Hospital de Mollet té actualment 33 persones ingressades amb Covid-19, cinc més que la setmana passada. Degut a l’alt risc de contagi al territori i per la seguretat de les persones ateses, s’ha incorporat de nou la restricció de visites a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.

Es manté la derivació de l’atenció al part, que s’atén de forma temporal a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell o a l’Hospital General de Granollers, segons si el pacient procedeix del Vallès Oriental o Occidental.

La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet es desenvolupa amb normalitat. La darrera setmana s’han donat 15 altes amb un total de 941 i hi ha hagut quatre defuncions.

Publicitat