Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Estefa Jémez s’incorpora al cos tècnic del futbol sala base de la selecció catalana femenina

Estefa Jémez afronta des d’aquesta temporada una nova etapa com a tècnica a la Penya Esplugues i la Federació Catalana de Futbol. El curs passat, la llagostenca va decidir penjar les botes a la Penya Esplugues després de diagnosticar-li una malaltia crònica, l’espondilitis anquilosant que afecta les articulacions. Aquesta temporada va rebre l’oferta de continuar al club on es va retirar com a entrenadora del juvenil femení, que finalment va acceptar.

Des del setembre, Jémez porta la responsabilitat del juvenil de la Penya Esplugues, a la Divisió d’Honor, que és la màxima categoria. Fins ara, tan sols n’ha pogut disputar les dues primeres jornades per l’afectació de la Covid-19. Els dos partits van acabar amb àmplies victòries per l’equip del Baix Llobregat. “En un principi només volia ser segona entrenadora, però al final vaig acceptar ser primera. L’experiència està sent molt bona i enriquidora”, admet la llagostenca, que se sent molt il·lusionada amb la nova faceta: “hi ha moments que voldria encara entrar a pista i fer-ho jo, però també gaudeixo donant instruccions a les meves jugadores”.

La llagostenca des d’aquesta temporada també forma part de la Federació Catalana de Futbol, dins el cos tècnic de la secció de futbol sala base femení. En un principi la seva vinculació havia de formalitzar-se a l’octubre, però la crisi sanitària ho va ajornar fins ara. Jémez fa diverses tasques amb la de segona entrenadora de la selecció infantil; delegada de l’aleví; caçatalents de jugadores en les categories d’aleví i infantil; i a més està dins del cos tècnic de les seleccions sub-19 i sub-16. “Creiem que iniciaré les meves tasques a partir del setembre perquè la situació actual és complexa”, explica Jémez, que es mostra contenta del nou repte amb la selecció: “ja he fet alguna reunió i és impressionant, ser-hi i poder prendre decisions dins la selecció catalana”.

Publicitat

Publicitat