El CD La Concòrdia se situa líder després de guanyar a Esplugues

0
83

El primer equip del Club Deportivo La Concòrdia és el nou líder del subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola després de guanyar dissabte a la pista de la Penya Esplugues B per 2 a 4 en el primer partit del 2021. Al minut 2, la Concòrdia va inaugurar el marcador i, al minut 15, va fer el 0 a 2. Un minut després, la Penya Esplugues B va marcar l’1 a 2. Abans del descans, va arribar l’empat.

Fins al minut 39, les de Javier Ruiz no es van posar novament per davant i, poc després, van establir el definitiu 2 a 4. Mercè, Sonia, Marta i Naiara van marcar els gols de la Concòrdia, que se situa líder amb 20 punts. Segon és l’Eixample amb 18 punts i un partit menys i tercer, el CN Caldes, amb 17 punts.

Dissabte, a les 17 hores, al Poliesportiu Antonio García Robledo, la Concòrdia rebrà la visita del Futsal Aliança de Mataró, que és el cinquè classificat amb 12 punts.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí