Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El CD La Concòrdia se situa líder després de guanyar a Esplugues

El primer equip del Club Deportivo La Concòrdia és el nou líder del subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola després de guanyar dissabte a la pista de la Penya Esplugues B per 2 a 4 en el primer partit del 2021. Al minut 2, la Concòrdia va inaugurar el marcador i, al minut 15, va fer el 0 a 2. Un minut després, la Penya Esplugues B va marcar l’1 a 2. Abans del descans, va arribar l’empat.

Fins al minut 39, les de Javier Ruiz no es van posar novament per davant i, poc després, van establir el definitiu 2 a 4. Mercè, Sonia, Marta i Naiara van marcar els gols de la Concòrdia, que se situa líder amb 20 punts. Segon és l’Eixample amb 18 punts i un partit menys i tercer, el CN Caldes, amb 17 punts.

Dissabte, a les 17 hores, al Poliesportiu Antonio García Robledo, la Concòrdia rebrà la visita del Futsal Aliança de Mataró, que és el cinquè classificat amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies