Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Subministren les primeres vacunes contra la Covid-19 als professionals de l’Hospital de Mollet

Ahir van començar a subministrar les primeres vacunes de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19 a professionals de l’Hospital de Mollet. La primera persona vacunada ha estat el doctor Gustau Oller, cap del Servei de Vigilància per la Salut.

“A dia d’avui la vacuna és la nostra millor eina per combatre la Covid-19. Animo a tothom a vacunar-se per no emmalaltir, però també per no ser transmissor de la malaltia”, ha explicat Gustau Oller. Tal com estableix el Departament de Salut, es prioritzarà en primera instància a professionals de primera línia d’urgències, semicrítics i de la unitat Covid d’Hospitalització.

La vacuna es subministrarà en dues dosis administrades en un interval de 21 dies. El seu objectiu és, en primer lloc, prevenir la malaltia i, en segon, disminuir-ne la gravetat. La vacunació dels professionals sanitaris és clau per a la seva seguretat i per a la de les persones que atenen.

Publicitat

Publicitat