Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Els Reis Mags d’Orient saluden els infants a la plaça d’Antoni Baqué

Els Reis Mags d’Orient han pogut saludar els infants de la Llagosta des d’un escenari a la plaça d’Antoni Baqué. Enguany la normativa aprovada per la Generalitat prohibeix la celebració de les Cavalcades dels Reis i només es permet els actes estàtics, tal com s’ha celebrat a la Llagosta.

Des de les 17.30 h, Ses Majestats han arribat a la plaça d’Antoni Baqué, acompanyats amb els seus patges reials. Tot seguit, els infants han pogut posar-se en una filera, que omplia tota la plaça, per fer cua per saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar, i, en cas de portar-la, fer entrega de la carta. Els infants han pogut pujar a l’escenari tot respectant la distància de seguretat amb els Reis Mags d’Orient.

Protecció Civil ha estat l’encarregat de què es complís la normativa a la filera de la plaça d’Antoni Baqué i han apuntat un telèfon i un nom de contacte de les persones adultes que han pres part a l’acte amb Ses Majestats.

Més de mig miler dinfants saluden els Reis Mags

Segons dades municipals, prop de mig miler d’infants han pogut saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar durant l’acte estàtic a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. “No s’ha pogut celebrar la cavalcada, però sí que hem pogut celebrar un acte estàtic a la plaça d’Antoni Baqué. Aquesta activitat és similar a la que hem fet altres anys també a la plaça, però enguany els infants havien de mantenir una distància de seguretat amb els Reis Mags”, explica el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García, que s’ha mostrat satisfet de la participació: “prop de mig miler d’infants han passat per veure els Reis Mags i estem molt contents que s’hagi pogut fer aquest acte per l’esforç d’última hora de tècnics, Brigada Municipal, Policia local i Protecció Civil”.

Rebuda de l’alcalde de la Llagosta

L’alcalde Óscar Sierra ha rebut aquest matí els tres Reis Mags d’Orient a l’edifici de l’Ajuntament per fer entrega de les claus dels habitatges de la nostra localitat, per poder repartir els regals pels infants en una nova nit màgica. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat la Parròquia de Sant Josep.

Publicitat

Publicitat

Més notícies