Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

S’ajorna la represa competitiva dels equips del CE La Llagosta i de la base del CD La Concòrdia

Els equips del CE La Llagosta i la base del CD La Concòrdia no podran reprendre les lligues territorials de futbol i futbol sala, tal com estava previst a partir del 9 i 10 de gener. Segons va comunicar aquesta setmana la Federació Catalana de Futbol (FCF), les lligues d’àmbit català de futbol i futbol sala “no es podran iniciar el cap de setmana del 9 i 10 de gener, per la continuïtat de les mesures restrictives en la pràctica esportiva. Conseqüentment, l’FCF informarà de forma puntual tan aviat com s’aixequin aquestes restriccions, i sigui possible disposar del període preparatori previ per la tornada a les competicions“.

El document de l’FCF explica que aquesta determinació s’adopta després que no hagin patit cap variació les mesures restrictives que s’apliquen en el món de l’esport, dins del marc general de disposicions decretades per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia per la Covid-19 a Catalunya. Entre d’altres, segueixen vigents la limitació de mobilitat comarcal, el toc de queda entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, la necessitat d’ús de la mascareta en l’activitat física col·lectiva en espais tancats, i la prohibició de la disputa de partits amistosos i de competició. “En aquest context, per tant, no es donen les condicions necessàries per a la represa dels campionats, alhora que no permet garantir el temps mínim indispensable per a la preparació adequada d’aquestes competicions”, diu l’FCF.

Publicitat

Publicitat