Lleugera disminució de pacients per Covid-19 a l’Hospital de Mollet

0
380

L’Hospital de Mollet ha informat que a dia d’avui al centre hi ha dotze pacients ingressats amb Covid19. La darrera setmana s’han donat cinc altes. Amb aquestes ja en són 912 les que ha donat des de que va començar la pandèmia. Durant aquests darrers set dies, hi ha hagut una defunció.

Des de l’hospital de referència de la Llagosta han avançat que «en els propers dies, podrem veure l’evolució de resultats després de les festes nadalenques» i demanen a la ciutadania «la màxima prudència els propers dies especialment la nit de cap d’any».

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, en el territori del Baix Vallès la situació ha passat de 264 a 190 punts la darrera setmana i la taxa de contagi d’1,70 a 0,96, baixant per sota de 1.

Publicitat