Ja es pot consultar el cens electoral per poder votar el 14 de febrer

0
288

Els veïns i veïnes de la Llagosta poden consultar des d’avui i fins al proper 4 de gener el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. L’horari de consulta és de dilluns a dijous de 9.30 a 13.30 h.

Com cada vegada que s’inicia un procés electoral, les persones majors de 18 anys amb nacionalitat espanyola poden consultar el cens electoral per verificar que les seves dades personals són correctes. Per poder exercir el dret a vot a les eleccions del 14 de febrer, és condició indispensable aparèixer en aquest cens. Les possibles reclamacions es podran formalitzar a la mateixa OAC. Les llistes també es poden consultar al web de l’Instituto Nacional de Estadística.

Publicitat