El Consistori reparteix ordinadors a alumnes de secundària amb necessitats

0
155

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat el repartiment d’ordinadors per a alumnes de secundària de l’Institut Marina. El Consistori ha decidit facilitar portàtils a l’alumnat que no té accés a cap dispositiu per poder seguir les classes amb normalitat.

Segons s’indica al conveni aprovat per la Junta de Govern Local, al final del primer trimestre escolar el Departament d’Educació encara no ha enviat els recursos necessaris. Així, l’Ajuntament de la Llagosta ha indicat que té la voluntat de garantir el dret a l’educació de l’alumnat i ha procedit a l’adquisició de diversos equips informàtics amb l’objectiu de cedir-los a les persones més necessitades que no poden assolir-los pels seus propis mitjans.

El Consistori, a instàncies de la direcció de l’Institut Marina, cedirà 28 portàtils, 26 per a ESO i dos per a alumnes de Batxillerat. Cada família haurà de signar un conveni de cessió, que tindrà efectes per a tot el curs escolar. A l’inici de cada curs, el conveni es podrà renovar sempre i quan l’estudiant estigui portant a terme els seus estudis, fins i tot estudis posteriors o universitaris, o d’altres que puguin requerir eines informàtiques per al seu desenvolupament.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha manifestat que “ha estat un any molt dur per a moltes famílies i no podem esperar més temps a que la Generalitat faci la seva feina, després de 3 mesos seguim sense resposta. Tot un trimestre esperant que enviïn una dotació per garantir un accés adequat a l’educació de tots i totes”.

Publicitat