Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra venç la Copa d’Espanya màster d’halterofília


Sonia Bocanegra ha guanyat la Copa d’Espanya màster de més de 40 anys, que va organitzar la federació estatal d’halterofília. La llagostenca s’ha imposat en la categoria d’aixecament de pes de 59 kg. L’estatal veterà va tenir lloc el cap de setmana, però no es va fer en una única seu. Cada participant en l’estatal ho va fer des del seu gimnàs, i Bocanegra va completar amb èxit la seva participació des de Sabadell, per acabar assolint l’or.

La llagostenca va presentar-se a l’estatal sense saber si podria lluitar per les medalles. “No m’ho esperava perquè durant tot l’any no s’ha pogut entrenar bé. Durant l’estat d’alarma, i gairebé tot l’any, vaig fer els exercicis a casa meva i no és el mateix”, explica Sonia Bocanegra, que està molt contenta per guanyar l’or estatal.

La llagostenca no deixarà els entrenaments d’halterofília, però al primer trimestre de l’any se centrarà a competir en l’atletisme. “Ara començo els entrenaments en pista, amb la intenció de preparar-me pels campionats catalans, que seran en la nova pista del palau Sant Jordi. Em fa especial il·lusió”, diu Sonia Bocanegra.

Publicitat

Publicitat