Dijous, 25 abril 2024
14 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui un ple per aprovar definitivament les ordenances fiscals

L’Ajuntament de la Llagosta aprovarà avui de forma definitiva durant un ple extraordinari les ordenances fiscals del 2021. La sessió serà telemàtica i començarà a les 18 hores. Les úniques al·legacions a l’aprovació inicial presentades per Cristina Segura, en representació del grup municipal d’ERC, seran desestimades.

El Ple va aprovar el 26 d’octubre de forma inicial les ordenances fiscals del 2021 amb el vot a favor dels regidors de l’equip de govern socialista i l’abstenció de l’oposició (ERC, LLEC i Cs). La proposta contempla la congelació de la gran majoria dels impostos, taxes i preus públics per tal de no agreujar les dificultats econòmiques que ja estan patint la ciutadania i el comerç local per la crisi ocasionada per la pandèmia de la Covid-19.

Durant la sessió d’avui, està previst aprovar també el Pla Local de Joventut 2020-2024, que és una eina que permet conèixer, definir, decidir, coordinar, impulsar i dirigir les polítiques locals en matèria de joventut. La finalitat del Pla Local de Joventut és impulsar les polítiques integrals de joventut.

També s’aprovarà inicialment el Pla especial urbanístic de regulació d’usos en les plantes baixes.

A més, s’aprovarà el Programa de seguretat alimentària municipal de la Llagosta 2021-2023, que es constitueix, per una banda, per ordenar les accions que es realitzen des de fa anys des de l’Ajuntament en aquest àmbit i, per altra, per donar resposta a l’exigència normativa de crear un registre d’establiments amb els epígrafs corresponents i una valoració del risc que indiqui la periodicitat en els controls.

El ple podrà ser seguit pel canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta en el següent enllaç: https://youtu.be/WCc-hF4VwIM

Publicitat

Publicitat

Més notícies