Els llagostencs Dani Muñoz i Álex Parejo competeixen a La Salle Montcada, de la Primera Divisió estatal

0
243
D'esquerra a dreta: Dani Muñoz i Álex Parejo.


Els llagostencs Dani Muñoz i Álex Parejo coincideixen aquesta temporada a La Salle Montcada d’Handbol, de la Primera Divisió estatal. Els dos jugadors de la nostra localitat, de 19 anys i que juguen en la primera línia, es van formar a les categories inferiors del Joventut Handbol la Llagosta, i ara intenten fer-se un lloc en un dels clubs més potents del Vallès Occidental.

Dani Muñoz ja encadena dues temporades a La Salle Montcada, tot i que durant el seu primer any va compaginar el filial amb el primer equip. En aquest segon curs a les files de l’equip veí de la nostra localitat, ja té fitxa només del primer equip. “L’objectiu que tenim és consolidar-nos en una zona tranquil·la de la categoria, però sempre competint. Som un grup de nois jove, que vol fer-se un lloc”, explica Dani Muñoz, que es mostra content de poder jugar enguany amb el seu amic, Álex Parejo.

Parejo va aterrar aquesta temporada a La Salle Montcada d’Handbol després de desvincular-se de l’Handbol Canovelles, de la Lliga Nacional Catalana. Pel llagostenc, fitxar pel Montcada ha suposat un salt de categoria a estatal. “És un salt gran, de qualitat, que cal posar-se les piles perquè la competència és més forta. La proposta de La Salle Montcada em va agradar perquè, principalment, és una categoria estatal, però també perquè em permet compaginar els estudis i hi ha el meu amic Muñoz”, assenyala Parejo, satisfet amb el canvi.

La Salle Montcada d’Handbol, que té com a objectiu la permanència a la Primera Divisió estatal, ocupa el 13è lloc, del grup D, amb set punts, empatats amb Joventut Handbol Mataró, 11è classificat, i OAR Gràcia Sabadell, 12è classificat. Després de deu partits disputats, l’equip del Vallès Occidental té un balanç de tres victòries, un empat i sis derrotes.

Publicitat