Dijous, 28 març 2024
16.7 C

La Concòrdia acaba la primera volta en segona posició

El Club Deportivo La Concòrdia ha guanyat aquest migdia l’Atlético Mercadal per 10 a 0 en partit ajornat disputat al CEM El Turó. Les llagostenques no han tingut cap problema per derrotar el cuer i acaben la primera volta en segona posició.

El partit ha estat molt còmode per a l’equip que entrena Javier Ruiz. Al minut 1, Mercè ha marcat el primer gol. La mateixa Mercè ha fet el 2 a 0 al minut 3 i, poc després, Sonia ha aconseguit el 3 a 0. El domini local ha estat aclaparador i els gols han arribat un darrere de l’altre. Abans del descans, Villa ha fet tres gols, Sandra, un i Mercè, un altre. Durant la segona part, les locals han baixat el ritme. Paula i Sonia han marcat i han arrodonit la golejada.

La Concòrdia tanca la primera volta de la lliga al subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola amb 17 punts, empatada en la segona posició amb el Club Natació Caldes i a un punt del líder, l’Eixample. En aquesta primera volta, l’equip de Javier Ruiz ha guanyat cinc partits, n’ha empatat dos i només n’ha perdut un.

La Concòrdia no tornarà a jugar fins al 9 de gener, quan es desplaçarà a la pista de la Penya Esplugues B, que ocupa la quarta posició amb 11 punts.