Aquest cap de setmana es desenvoluparan més activitats de la programació de Nadal

0
800

Música, gastronomia i tradició seran les protagonistes de les activitats del cap de setmana a la nostra localitat. Unes virtuals i altres presencials a l’aire lliure organitzades per l’Escola Municipal de Música, l’Associació de DJ’s VIPS, la Casa de Andalucía i l’Associció Pessebre Vivent.

La primera activitat es desenvoluparà aquest vespre, els DJ’s de la nostra localitat presentaran Christmas VIPS. DJ Quequi (18 h) i Armin Van Beto (20 h) oferiran una sessió batejada con a Covid Music Christmas. Per dissabte, l’entitat ha preparat una altra sessió, Retro Party, amb música dels 90, que estarà protagonitzada per JAM (16.30 h), José Molina (18 h) i Deivit (19.30 h). Tant la sessió d’avui com la de demà dissabte es podran seguir pel canal de Twitch de l’entitat i per la seva pàgina de Facebook.

L’Escola Municipal de Música té preparat per aquest dissabte el tradicional Concert de Nadal, aquest any en versió virtual. La cinquantena d’alumnes del centre i el seu professorat han preparat un repertori molt variat que ha estat enregistrant durant els darrers dies. El recital es podrà veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta. Com ha explicat el responsable de comunicació de l’Escola de Música, Carlos Cuenca, «preparar aquest concert ens ha suposat reinventar-nos». Al recital també actuarà el grup local Like Teen Spirit, una banda que va sorgir de l’Escola Municipal de Música.

Durant tot el cap de setmana, la Casa de Andalucía de la Llagosta té previst instal·lar la seva parada de productes tradicionals andalusos d’aquesta època nadalenca. L’activitat comptarà amb mesures davant la pandèmia de la Covid-19. La parada, si no hi ha cap contratemps, estarà instal·lada dissabte i diumenge al matí, de 9 a 14 hores, i dissabte també a la tarda, de 17 a 20 hores.

Pel que fa a l’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta té previst muntar aquest cap de setmana la gran escena de cartró del pessebre al balcó de l’Ajuntament. L’entitat no organitzarà per primera vegada el Pessebre Vivent, que es ve representant a la nostra localitat des de fa prop de 40 anys.

Publicitat