Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Els diputats provincials de Desenvolupament Econòmic i de Turisme visiten la Llagosta

La presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Turisme de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, i el diputat de Turisme, Juan Luis Ruiz, han visitat avui la Llagosta per reunir-se amb l’alcalde i diputat de Comerç, Óscar Sierra. Durant la trobada, l’alcalde els ha explicat de primera mà dos dels projectes fonamentals per al futur de la Llagosta, la nova zona d’activitat econòmica prevista a Can Pere Gil i l’estació intermodal.

Menor i Ruiz han vingut al nostre municipi per conèixer millor la realitat de la nostra localitat i, especialment, aquests dos projectes, “que seran claus en el futur de la Llagosta”, segons ha destacat l’alcalde. També s’ha parlat de les actuacions que ha finançat en els darrers anys la Diputació a la Llagosta, com ara les reformes dels parcs infantils i del carrer de l’Estació, entre d’altres.

La reunió ha tingut lloc a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. Menor i Ruiz han signat en el Llibre d’honor del Consistori llagostenc. L’alcalde els ha regalat un exemplar del llibre Mirades. La Llagosta: Passat, present i futur. Abans, s’ha fet una visita a les instal·lacions de la firma Boreal, un dels establiments emblemàtics de la nostra localitat, que des del 1950 elabora vins escumosos i caves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies