Ja es poden fer les proves de col·locació per als cursos de català que començaran al gener

0
470
Imatge d'arxiu

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al Vallès Oriental obrirà al gener les matriculacions per als cursos que organitza durant el segon trimestre del curs. Durant aquests dies s’estan fent les proves de col·locació per determinar el nivell de les persones que es vulguin inscriure per primera vegada.

Les inscripcions per a nous i noves alumnes es faran del 13 al 15 de gener. Els dies 11 i 12 es podran inscriure les persones que ja hagin fet algun curs de català amb el CPNL. Totes les inscripcions es faran de forma telemàtica al web del Consorci, on es pot trobar la informació de tots els cursos.

Les proves de col·locació també s’han de fer de forma telemàtica a través del apartat habilitat al web del CPNL. Per aquelles persones que no tenen accés a internet, l’Oficina de Català de la Llagosta dona la possibilitat de fer la prova presencialment de forma excepcional. Per fer-la cal demanar cita prèvia al telèfon 634 254 761.

Des de la Llagosta es portaran a terme dos cursos, un Bàsic 1, que està previst fer-lo presencial si les circumstàncies ho permeten, i un Intermedi 2, que es farà 100 % en línia. Els cursos començaran a partir del 25 de gener.

Publicitat