Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La Quarta Catalana, amb el CE La Llagosta, es reestructura en una única volta

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat llum verda a la reestructuració de les competicions del futbol i futbol sala d’àmbit territorial per la temporada 2020-2021. Així, les categories amb subgrups passaran a disputar-se a una fase, i en la resta, coma ara la Quarta Catalana, on milita el CE La Llagosta, es jugarà la competició a una única volta.

L’adaptació dels plans de competició estableix la reducció de les lligues amateurs i de base, de tal manera que les categories amb subgrups passaran a disputar-se a una fase, i en la resta es jugarà la competició a una única volta. En aquest cas, el sènior masculí del CE La Llagosta, que milita al grup 11 de la Quarta Catalana, tan sols disputarà la primera volta, passant de 30 a 15 jornades. Fins ara, l’equip llagostenc tan sols va poder disputar la primera jornada, que es va saldar amb victòria contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt (1-4). Des d’aleshores, la competició ja es va aturar per la Covid-19.

La data de represa de les competicions, fixada inicialment a partir del 9 i 10 de gener en futbol, i del 16 i 17 del mateix mes en futbol sala, així com en les últimes categories del futbol femení i base, estarà condicionada a la decisió final del Govern, en funció de l’avançament de les fases de desescalada marcades.

Publicitat

Publicitat