Dijous, 28 març 2024
16.7 C
La Llagosta

Raúl Gracia és preseleccionat per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021 amb el seu pupil, Martín Parejo

El llagostenc Raúl Gracia i el seu pupil, Martín Parejo, han estat preseleccionats per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021. L’entrenador d’atletisme de la nostra localitat i l’atleta que dirigeix al Club Atlètic Mollet van rebre el comunicat de la federació espanyola fa tan sols uns dies.

“L’objectiu pel qual treballem són els Jocs Paralímpics, però també volem arribar bé al juny a l’Europeu. Hem de seguir fent treballs de càrrega aquestes setmanes per estar en condicions al març”, diu Gracia, que es mostra il·lusionat en rebre la preselecció i veure com fa un pas més per participar a les seves primeres olimpíades: “és un somni anar-hi. Ja només tenint l’opció és impressionant. Ara estem preseleccionats i hem de tancar el tema assolint la marca mínima en el salt de llargada”.

La marca mínima per assegurar un bitllet pels Jocs Paralímpics en salt de llargada és de 6,31 metres i Parejo l’any passat va assolir un salt de 6,15 metres. Enguany, tot i la complicada situació per entrenar, va aconseguir un salt de 5,94 metres, que l’atleta i l’entrenador preveuen superar durant el primer semestre del 2021.

Martín Parejo i el seu entrenador, Raúl Gracia, ja han iniciat els entrenaments de la temporada 2021 i confien poder competir el febrer i març en els campionats català i estatal.  

Publicitat

Publicitat

Més notícies