Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Animalets posa a la venda el calendari solidari de 2021

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta (Animalets) ha posat a la venda el calendari solidari de 2021. Aquest és le tercer calendari solidari que edita l’entitat de la nostra localitat i manté el preu de cinc euros.

El calendari solidari mostra imatges dels gats del refugi que estan en adopció, amb una breu explicació de cadascun d’ells per si algú vol adoptar-ne un. A més, a banda de les festivitats, també s’han marcat festivitats relacionades amb els animals. “És un calendari que mostra els gats invisibles, que nosaltres diem. Són invisibles perquè són gats ja grans, que potser no són tan afectuosos, però que estan en adopció i costa que siguin adoptats”, diu la presidenta d’Animalets, Montse Segura. La recaptació del calendari es destinarà majoritàriament per afrontar les despeses del refugi de gats, que està situat prop de la riera Seca.

El calendari es pot adquirir a diversos comerços de la Llagosta, entre aquests, es pot comprar a l’establiment Glitters, al número 9 de l’avinguda Primer de Maig, i al comerç La Fauna, al número 2 del carrer del Mercat. També es podrà comprar al mateix refugi de gats d’Animalets, els dimarts i dijous, de 16 a 18 h; i a les parades solidàries de l’entitat, si la situació sanitària ho permet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies