Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Es manté estable el nombre d’ingressos per la Covid-19 a l’Hospital de Mollet

La situació de l’Hospital de Mollet s’ha mantingut estable la darrera setmana en l’àmbit d’ingressos, amb 19 pacients al centre sanitari, dos menys que la setmana anterior. A més, s’han donat 15 altes, amb un total de 876, i tres defuncions.

Aquestes xifres han permès mantenir l’obertura reduïda de visites d’acompanyants a l’àrea d’hospitalització, anunciada la setmana anterior. Des de l’hospital baixvallesà, “es demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès”.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, en el territori del Baix Vallès la situació epidemiològica ha notat una gran millora respecte a la setmana anterior. El risc de rebrot es troba en 143 punts, amb una taxa de contagi (Rt) de 0,61.

Publicitat

Publicitat