Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Carlos Portero jugarà cedit al CF Mollet UE, de la Primera Catalana, aquesta temporada

Carlos Portero, de 19 anys i veí de la Llagosta, està jugant aquesta temporada amb el CF Mollet UE, de la Primera Catalana de futbol. El migcampista ha estat cedit pel Lleida, de la Segona Divisió B espanyola, que el va fitxar a l’estiu per dues temporades.

El llagostenc va destacar la temporada passada amb el CF Damm, a la Divisió d’Honor juvenil, que és la màxima categoria estatal. L’equip lleidatà es va fixar en Portero i li va oferir dos anys de contracte. En un primer moment, se li va oferir anar cedit una campanya en un equip de la Tercera Divisió, però posteriorment entitat i jugador van acordar anar al CF Mollet UE. “És un històric que busca lluitar per l’ascens a la Tercera Divisió. Tenim una plantilla de molta qualitat i podem intentar-ho”, explica el llagostenc, que també és membre del cos tècnic de l’aleví A del CF Mollet UE, a Preferent, i es mostra satisfet de la cessió al club molletà.

Des que va arribar a mitjans d’octubre, Portero encara no ha pogut debutar amb l’equip “perquè just es va aturar la competició. Hi ha ganes de competir ja”, admet el futbolista, que confia es reprengui al gener la Primera Catalana i ja pugui debutar en partit oficial a les files molletanes.

En acabar la temporada, Carlos Portero tornarà a la disciplina del Lleida amb l’objectiu de complir el seu segon any de contracte a l’equip de la Segona Divisió B.

Publicitat

Publicitat