Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Campanya de l’Ajuntament per fomentar les compres a la Llagosta aquest Nadal

L’Ajuntament de la Llagosta destinarà 60.000 euros a una campanya per tal que aquest Nadal es facin les compres als comerços de la nostra localitat que s’han vist més afectats per la pandèmia de la Covid-19. Totes les famílies rebran a casa un val de descompte de 10 euros que podran fer servir quan realitzin una compra per un import superior als 20 euros en qualsevol dels establiments que s’adhereixin a la campanya. A l’entrada dels comerços, hi haurà un cartell que els identificarà com a col·laboradors.

A tots els domicilis de la Llagosta arribarà aquesta setmana un sobre amb el val de descompte i una carta de l’alcalde, Óscar Sierra, explicativa de la campanya, que porta per títol Aquest Nadal, tot ho tens aquí. Els vals es podran fer servir del 14 de desembre al 5 de gener. En el dors del val de descompte hi haurà les condicions per a la seva utilització. Només es podrà fer servir un val per domicili. En el moment de fer la compra, caldrà omplir el document amb el nom i cognoms i el DNI de la persona titular del val.

L’alcalde recorda que la pandèmia de la Covid-19 està tenint un gran impacte humà i també està provocant una crisi econòmica sense precedents. “I en aquest context, un dels motors econòmics del nostre municipi està fortament danyat; em refereixo al nostre comerç local i la nostra hostaleria”, indica l’alcalde. “El comerç i l’hostaleria de la Llagosta generen llocs de treball i són necessaris en el nostre dia a dia; hem d’ajudar-los”, afegeix Sierra. “T’animo a que aquest Nadal facis les teves compres a la Llagosta. Els nostres negocis locals ens necessiten i nosaltres a ells. Compra a la Llagosta”, diu l’alcalde en una altra part de la carta que rebrà la ciutadania.

La campanya va adreçada als comerços que han hagut de tancar en algun moment les seves portes a causa de la pandèmia de la Covid-19. Així, les farmàcies i les botigues d’alimentació, entre d’altres, no es podran beneficiar d’aquesta iniciativa.

Els 60.000 euros que l’Ajuntament de la Llagosta destinarà a la campanya per promocionar el comerç local durant el Nadal se sumen als 100.000 que dedicarà a ajudar als comerciants locals que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19 provocades pel tancament temporal dels seus negocis en el marc del Pacte per la reconstrucció econòmica i social.

Publicitat

Publicitat

Més notícies