Divendres, 26 abril 2024
17.3 C

La Concòrdia empata (4-4) contra el líder en un partit vibrant

El Club Deportivo La Concòrdia ha empatat aquesta tarda (4-4) amb el líder, l’Eixample. El partit, jugat al Poliesportiu Antonio García Robledo, ha estat molt disputat. Les llagostenques han hagut d’igualar en dues ocasions una diferència en contra de dos gols. Els darrers minuts han estat vibrants i la Concòrdia ha tingut alguna ocasió per emportar-se els tres punts.

L’Eixample s’ha avançat al minut 3. Després, Júlia ha intervingut en dues ocasions per evitar que les visitants tornessin a marcar. La Concòrdia ha provat fortuna des de lluny amb tres xuts de Villa, però la millor ocasió de la primera part de les locals, al minut 17, l’ha tinguda Sandra, que s’ha trobat amb una gran resposta de la portera de l’Eixample. Júlia, amb dues grans intervencions, ha evitat posteriorment que l’Eixample marxés amb més avantatge al marcador.

Al minut 2 de la segona part, ha arribat el 0 a 2 en un contracop. Un minut després, Sonia ha xutat alt en una ocasió molt clara. Al minut 5, Villa ha fet l’1 a 2 en transformar una falta directa. Tot seguit, la mateixa Villa ha empatat.

L’Eixample ha reaccionat i ha fet dos gols seguits al minut 9. La Concòrdia ha continuat lluitant i, al minut 12, Sonia, des de lluny, ha aconseguit el 3 a 4. Un minut més tard, Leyre ha fet pujar al marcador el 4 a 4 en completar una gran acció d’atac de les locals.

L’Eixample ha enviat un xut al pal al minut 14. Després, la portera visitant ha evitat un gol de Villa. A falta d’un minut i 20 segons per al final, la Concòrdia ha disposat d’un doble penal, però Leyre ha xutat fora. Les llagostenques han fet un bon partit davant del líder.

Dimarts, l’equip que entrena Javier Ruiz rebrà la visita de la Penya Esplugues B en partit ajornat corresponent a la primera jornada de lliga. L’enfrontament tindrà lloc a les 12 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.