Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

La Concòrdia dóna 60 quilos d’aliments a Rems


El CD La Concòrdia ha donat 60 quilos d’aliments a l’entitat local de voluntariat Rems. Una de les jugadores de l’equip sènior llagostenc i impulsora de la iniciativa, Sònia Blanco, va fer entrega ahir dijous dels aliments recaptats a la presidenta de Rems, Maribel Calzado.

D’entre els aliments que més s’han recaptat han estat pasta, sucs i galetes. “Estem molt satisfets perquè hem pogut aportar el nostre granet d’ajuda. Ha col·laborat en la recaptació moltes persones vinculades al club, i també gent que ha volgut donar aliments després de conéixer la nostra crida”, explica la jugadora de La Concòrdia, Sònia Blanco.

La campanya de recollida d’aliments va començar el passat 18 de novembre i va acabar el 3 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies