Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La Concòrdia rebrà demà dissabte el líder, l’Eixample, i dimarts, la Penya Esplugues B

El CD La Concòrdia rebrà demà dissabte l’equip líder del grup 2A de la Segona Divisió espanyola, l’Eixample, i dimarts disputarà el partit ajornat a casa de la primera jornada contra l’AE Penya Esplugues B, antepenúltim.

L’Eixample ocupa el primer lloc amb 14 punts després d’un balanç de quatre victòries i dos empats i la jornada passada va guanyar contra l’AECS L’Hospitalet per 3 a 0. L’equip de la nostra localitat, que és setè amb set punts en quatre partits i empatat amb el sisè, el Castelldefels, encadena dues setmanes sense competició. Fa quinze dies es va ajornar el duel a casa contra l’Atlético Mercadal per uns casos de positiu per la Covid-19 en l’equip balear i la setmana passada va tenir descans. L’objectiu de la Concòrdia serà donar la sorpresa contra el líder i seguir amb la línia ascendent de la temporada.

El partit es disputarà a les 17.30 h al Pavelló Antonio García Robledo, sense públic.

Dimarts, contra la Penya Esplugues B
Dimarts, la Concòrdia disputarà un dels dos partits que té ajornats contra l’AE Penya Esplugues B, que és antepenúltim amb cinc punts, amb un balanç d’una victòria, dos empats i dues derrotes. El duel es jugarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 12 h.

D’altra banda, el club també ha informat que l’altre partit ajornat, de fa dues setmanes contra l’Atlético Mercadal, es disputarà el pròxim 19 de desembre al Pavelló Antonio García Robledo a les 12 h.

Publicitat

Publicitat