Campanya bucodental a les escoles de la Llagosta

0
101

L’Ajuntament de la Llagosta ha lliurat a l’alumnat de primer de Primària de totes les escoles de la nostra localitat un estoig amb un raspall i un tub de pasta dental fluorada. Aquesta acció forma part del programa Dents fortes i sanes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per fomentar el raspallat de les dents com un hàbit de salut bucodental essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties de la boca.

El programa s’adreça a l’alumnat de primer de Primària de tots els centres educatius de Catalunya. Aquests infants tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i mantenir aquest hàbit de salut oral per a la resta de la vida. Com que aquest any no s’ha pogut realitzar la visita i fer l’explicació de com s’han de raspallar les dents, s’ha facilitat a l’escoles l’enllaç a un vídeo explicatiu.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí