Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet reprèn les visites d’acompanyants als pacients ingressats

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot al Baix Vallès es troba en 321, amb una taxa de contagi d’1. A més, les darreres setmanes la situació de l’Hospital de Mollet s’ha mantingut en davallada continuada, amb 21 pacients ingressats a data d’avui al centre sanitari.

Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització. Ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i, per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són per als pacients i per als seus éssers estimats, explica el Dr. Jaume Duran, director general de l’FSM.

Les visites, que s’inicien avui, es realitzaran de forma reduïda i mitjançant un control. Es permetrà l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12 h a 13 h a les unitats 1 i 2 i de 13 h a 14 h a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada.

Per altra banda, l’Hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica.

Des de l’Hospital, es demana molta prudència de cara a les pròximes festes amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès. La darrera setmana a l’Hospital de Mollet s’han donat 25 altes, amb un total de 861, i dues defuncions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies