Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

La Generalitat fa un estudi dels terrenys en els quals es construirà el nou ambulatori

Operaris de l’empresa Applus Norcontrol estan fent un estudi geotècnic a la zona que acollirà el nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta, entre els carrers del Mercat i de Jaume Balmes i l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquesta tasca va començar ahir i estarà acabada aquest migdia. L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat és la que ha fet l’encàrrec de l’estudi del terreny.

Un total de 28 empreses opten finalment al Concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior direcció d’obra del nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta. En un principi, s’havien rebut un centenar d’ofertes, però al final són 28 els licitadors després de l’elaboració de l’informe per a l’anàlisi de les esmenes requerides al sobre de sol·licituds de participació i documentació general presentada a la licitació.

El pressupost de la licitació és de 443.408,27 euros. La durada del contracte serà de set mesos. L’Ajuntament de la Llagosta va cedir al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l’espai situat darrere de l’edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. En aquest terreny, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats i substituirà l’actual, que va ser inaugurat el 1987 i ja està totalment desfasat.

Els terrenys cedits a la Generalitat, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística aprovada definitivament pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies